Bestuur

Sjirk Bijma

Sjirk Bijma

Positie Voorzitter

Over

Esther IJtsma

Esther IJtsma

Positie Secretaris

Over Mijn naam is Esther IJtsma en ik ben sinds seizoen 2018/2019 secretaris bij VCS. Mijn taken zijn onder andere: opstellen van de agenda voor de bestuursvergadering, notuleren tijdens de bestuursvergadering, maken van het jaarverslag, website actueel houden, controle op ingekomen post / mail, controle op AVG-wetgeving; controle op spelregelbewijzen; indelen van wedstrijden en opstellen van de nieuwsbrief. Mocht je hierover vragen hebben dan kan je mij bereiken via secretaris@vcssurhuisterveen.nl. Ook kun je me elke dinsdag en donderdag vinden bij dames 3!

Grietje IJtsma

Grietje IJtsma

Positie Penningmeester / Ledenadministratie

Over Mijn naam is Grietje IJtsma en ik ben sinds het seizoen 2014/2015 penningmeester bij VCS. Sinds seizoen 2018/2019 heb ik ook de ledenadministratie op mij genomen. Mijn taken bestaan voornamelijk uit: incasseren van de contributies per kwartaal, factureren van sponsoring en toernooien, betalen van de binnengekomen facturen, bijhouden van de boekhouding, in samenwerking met een accountantskantoor het opstellen van de jaarcijfers en aan- en afmelden van de leden. Mocht je vragen over mijn functie hebben dan ben ik te bereiken op penningmeester@vcssurhuisterveen.nl of ledenadministratie@vcssurhuisterveen.nl.

Heike Schaap

Heike Schaap

Positie Seniorenzaken

Over

Annelies van der Wal-Raap

Annelies van der Wal-Raap

Positie Jeugdzaken

Over Mijn naam is Annelies Raap en ik mag de jeugdzaken begeleiden bij VCS. Ik ben betrokken bij de vereniging en wil mij graag inzetten voor de vereniging. Ik begeleid en stuur de jeugdzaken aan op het gebied van organisatie. Iedere zes weken neem ik deel aan de bestuursvergaderingen. Hierbij denk ik mee voor de toekomst van VCS op het gebied van jeugdzaken. Als er vragen zijn op het gebied van jeugdzaken kunt u contact met mij opnemen via jeugdzaken@vcssurhuisterveen.nl.
 
 
 
E-mail
Info